Salvăm Salvatorii @ 30 Day Fundraising Challenge ~ 2020

Nu ești neapărat un sportiv pasionat, ziua ta de naștere a trecut, nu ai o provoare personală pe care să o folosești pentru a promova o cauză, dar vrei să ajuți organizând propria ta campanie de fundraising pe o perioadă determinată pentru cauza în care crezi.

Poti face asta pe Galantom prin intermediul campaniei 30 Day Fundraising Challenge. Provocarea ta va fi să implementezi o campanie de fundraising în comunitatea ta și să faci eforturi asumate pentru a-ți atinge targetul propus, într-o o perioadă de 30 de zile.

Vei fi un model de urmat facand maching la donatiile primte sau donând pe perioada campaniei cât poți pentru cauza susținută.

Vă așteptăm cu campaniile voastre de fundraising care să păstreze principul fundraisingului voluntar individual și noi abia așteptăm să le implementam pe Galantom. 

Binele învinge!

[ Show more ]
Galantomi:

2

Donatii:

8

Suma:

1,385 RON

Pagini fundraising

Împreună #SalvămSalvatorii

În această perioadă dificilă, când numărul solicitărilor la centrele de ambulanță a crescut, personalul medical de la Serviciul de Ambulanț

5,000 RON Target
150 RON Suma
1 Donatii
3% Complete

Donează pentru construirea Centrului pentru situații de urgență Moinești!

La Moinesti, in judetul Bacau, 33 de oameni- medici, ambulantieri si asistente- lucreaza in niste conditii greu de imaginat. Centrul serviciului de am

5,000 RON Target
1,235 RON Suma
7 Donatii
24.7% Complete