Roberto Patrascoiu - Habitat for Humanity România

Donează pentru construirea Centrului pentru situații de urgență Moinești!

1,235 RON Donatii stranse
24.7% Complete
5,000 RON Target
7 Donatii
34 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

La Moinesti, in judetul Bacau, 33 de oameni- medici, ambulantieri si asistente- lucreaza in niste conditii greu de imaginat. Centrul serviciului de ambulanta cu greu poate fi descris in cuvinte: mucegai, cu grupuri sanitare improvizate, fara acces la sistemul de canalizare, lipsa incaperilor necesare pentru respectarea circuitelor de dezinfectare. Peste 11 localitati si 65000 de oameni din judetul Bacau depind de un centru operational care nu poate oferi minime conditii de siguranta.

Am cunoscut medicii care lucreaza acolo. Florin, de exemplu, imi este amic si stiu ca are o inima atat de mare, incat munceste si 40 de ore fara intrerupere de cand a inceput pandemia. O face pentru a salva vieti. La fel fac si colegii lui. Iar cand, dupa 40 de ore, se prabusesc pentru cateva ore sau zeci de minute pana la urmatoarea urgenta, dorm in niste camere insalubre cu paturi improvizate.

Habitat for Humanity Romania va construi in timp record un nou Centru pentru situații de Urgenta care va gazdui Serviciul de Ambulanta din Moinesti. Aici Florin si toti colegii lui isi vor desfasura activitatea in conditii decente, atat in timpul pandemiei dar si pentru anii ce urmeaza. Si vor continua sa salveze vieti. Pentru ca ei asta stiu sa faca cel mai bine. Dar acum este nevoie sa ii salvam noi pe salvatori. Contribuie si tu la construirea centrului, pentru ca impreuna sa #SalvamSalvatorii.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Habitat for Humanity România

Habitat for Humanity este o organizație non-profit prezentă în 70 de țări a cărei misiune este eradicarea locuirii precare. De 23 de ani în România, Habitat for Humanity România construiește și reabilitează locuințe destinate persoanelor cu venituri reduse, derulează programe de prevenție și răspuns la dezastre naturale, precum și programe de advocacy în domeniul locuirii sociale.

 

Salvăm Salvatorii

Ajută printr-o donație construirea Centrului pentru situații de urgență din Moinești!

7 Donatii

Oana Cucu

500 RON
Donez pentru construirea Centrului pentru situații de urgență din Moinești! Salvatorii nostri merita mai mult!
21 May 2020
500 RON
Donez pentru proiectul Salvam Salvatorii. Bafta multa sa obtineti cat mai multe donatii si sa se finalizeze cu success si rapid!
05 May 2020
30 RON
Succes
14 Apr 2020

Anonymous

30 RON
14 Apr 2020
14 Apr 2020

Adi

50 RON
:)
14 Apr 2020

Tina

50 RON
Împreună #SalvamSalvatorii
14 Apr 2020