Andrei Savu - Habitat for Humanity România

Cel mai frumos cadou de ziua mea

550 RON Donatii stranse
55% Complete
1,000 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!

 

Dragii mei,

Astazi Habitat for Humanity Romania a lansat o noua campanie draga mie.
La Moinesti, in judetul Bacau, 33 de oameni- medici, ambulantieri si asistente- lucreaza in niste conditii greu de imaginat. Centrul Serviciului județean de ambulanta cu greu poate fi descris in cuvinte: mucegai, cu grupuri sanitare improvizate, fara acces la sistemul de canalizare, lipsa incaperilor necesare pentru respectarea circuitelor de dezinfectare. Peste 11 localitati si 65000 de oameni din judetul Bacau depind de un centru operational care nu poate oferi minime conditii de siguranta. #SalvamSalvatorii

Prin acesta campanie, ne propunem strângerea de fonduri pentru construirea noului Centru pentru situații de urgență din Moinești, jud. Bacău, unde personalul medical de la Serviciul de Ambulanță Moinești va beneficia de un spațiu decent și sigur unde să se odihnească și unde sănătatea nu le va fi pusă în pericol. De asemenea, noul centru va respecta normele igienico-sanitare atât de necesare în împiedicarea răspândirii noului coronavirus, prin asigurarea circuitelor funcționale de dezinfectare.

În prezent, personalul medical de la Serviciul de Ambulanță Moinești își desfășoară activitatea în două clădiri foarte vechi, aflate într-o stare avansată de degradare, în care nu există un grup sanitar dotat cu utilități de bază, și nici rețea de canalizare.

În acest context, Habitat for Humanity România consideră absolut necesară și urgentă construirea Centrului pentru situații de urgență Moinești, deoarece medicii de pe ambulanță vor fi primii care vor oferi sprijin și asistență medicală de urgență pacienților din cele 11 localități ale jud. Bacău, mai ales în acestă perioadă greu încercată de pandemia cauzată de noul coronavirus (COVID-19).

Beneficiarii proiectului sunt:

- 33 de angajați (personal medical) ai Serviciului de Ambulanță Moinești (medici, asistente și ambulanțieri)

- 65.000 de oameni din 11 localități ale județului Bacău care locuiesc în proximitatea centrului de urgență si sunt deserviți de către acest serviciu medical, ori de câte ori aceștia cheamă o ambulanță.

Cum poti face asta:
1.Poti dona aici in contul de Galantom unde mi-am propus ca target personal suma de 1000 de lei. Suma totala pe care Habitat for Humanity Romania vrea sa o stranga este de 150.000 EUR;
2. Poti pur si simplu sa duci povestea mai departe si invita alti oameni sa contribuie.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Habitat for Humanity România

Habitat for Humanity este o organizație non-profit prezentă în 70 de țări a cărei misiune este eradicarea locuirii precare. De 23 de ani în România, Habitat for Humanity România construiește și reabilitează locuințe destinate persoanelor cu venituri reduse, derulează programe de prevenție și răspuns la dezastre naturale, precum și programe de advocacy în domeniul locuirii sociale.

 

Salvăm Salvatorii

Ajută printr-o donație construirea Centrului pentru situații de urgență din Moinești!

7 Donatii

pwp si pwp
17 Apr 2020

Andrei Savu

20 RON
Multumesc :)
15 Apr 2020
La multi ani cu sanatate,Andy! ❤️
15 Apr 2020

xmas

200 RON
Chapeau!
15 Apr 2020

Anonymous

30 RON
La multi ani, Andy!
15 Apr 2020

Dan Mahulet

100 RON
Te pwp jos!
14 Apr 2020
14 Apr 2020