Mihaela Denisa Popescu - Habitat for Humanity România

Împreună #SalvămSalvatorii

150 RON Donatii stranse
3% Complete
5,000 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

În această perioadă dificilă, când numărul solicitărilor la centrele de ambulanță a crescut, personalul medical de la Serviciul de Ambulanță Moinești lucrează în condiții improprii, într-un sediu foarte degradat, care nu le protejează sănătatea.

Mă alătur și eu Asociației Habitat for Humanity România prin campania ”Salvăm Salvatorii”, pentru a sprijini construirea unui nou Centru pentru situații de urgență în Moinești, jud. Bacău. 

Toate donațiile strânse pe această pagină vor merge către construirea și amenajarea noului centru. Acesta va fi adăpostul personalului medical atât pe timp de pandemie, cât și în anii ce vor urma. 

 

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Habitat for Humanity România

Habitat for Humanity este o organizație non-profit prezentă în 70 de țări a cărei misiune este eradicarea locuirii precare. De 23 de ani în România, Habitat for Humanity România construiește și reabilitează locuințe destinate persoanelor cu venituri reduse, derulează programe de prevenție și răspuns la dezastre naturale, precum și programe de advocacy în domeniul locuirii sociale.

 

Salvăm Salvatorii

Ajută printr-o donație construirea Centrului pentru situații de urgență din Moinești!

1 Donatii

Anonymous

150 RON
20 May 2020